Om Editricen

Editricen er mig, Helle Selma Harbsmeier. Jeg er passioneret ordbruger. Det betyder ikke, at jeg altid bruger mange ord. Slet ikke. Nogle gange er det nemlig præcisionen, der skal til for at sige lige akkurat det, der skal siges, med et enkelt ord.

For mig er det sådan, at sprog og ord tiltrækker sig min opmærksomhed som stærke magneter, nærmest ligegyldigt hvor jeg befinder mig, og jeg er dybt fascineret af, hvad sproget kan, og hvordan det kan modelleres.

Jeg ELSKER at arbejde med sprog – både som redaktør, korrekturlæser, skribent og sparringspartner. Det tænder mig at få en tekst til fungere, på alle niveauer, og jeg tror på, at gode tekster (i bredeste forstand, både dem med mange ord og dem med få) kan forandre både mennesker og verden.

Siden foråret 2016 har jeg arbejdet som freelance redaktør og tekstforfatter. Som redaktør har jeg specialiseret mig i bøger inden for personlig udvikling og skønlitterære udgivelser. Som tekstforfatter tilbyder jeg at skrive din bog for dig. Desuden har jeg erfaring fra kommunikationsbranchen, som jeg bruger, når jeg skal hjælpe med at markedsføre bøger.

Jeg er uddannet cand.mag. i dansk og har arbejdet som redaktør i forlagsbranchen (bl.a. Gyldendal og Brøndums Forlag) og som kommunikationsmenneske i forskellige interesse- og brancheorganisationer og i DR.  Jeg arbejder frivilligt som læseguide i en større privat international virksomhed efter Læseforeningens metoder.

Du kan læse mere om mig på min LinkedIn-profil.

editricen1