Referencer

"Jeg har længe haft lyst til at få mig en redaktør. Nu efter 5 bøger, har jeg fundet Helle og sikke en gave. Hendes energi og indstilling er så skøn, og hendes mails strutter af glæde. På den korte tid jeg endnu har arbejdet sammen med Helle, kan jeg allerede se, at hun løfter mit sprog, stiller gode og relevante spørgsmål til mine tekster, har et stort overblik, er konsekvent og holder mig til ilden. Jeg glæder mig enormt over, at jeg har fundet Helle, som kan hjælpe mange af de bøger, jeg har i råmanus, til trykkeriet. Jeg kan varmt anbefale Helle og sender fem fine stjerner ud af fem til Editricen.”
Gitte Winter Graugaard, forfatter til bl.a. "Børnemeditationerne I mit hjerte", indehaver af Forlaget Room for Reflection.
 
"At køre et forlagssamarbejde sammen med Helle Harbsmeier burde være enhver redaktør forundt! Ikke nok med at Helle er sprog- og stilbevidst, præcis og omhyggelig; også hendes kreativitet og engagement er med til at højne humør og tilblivelse af bogprojektet HER ER DK."
Iselin C. Hermann – Brøndums forlag
 
"Jeg kender Helle som en fortrinlig korrekturlæser, kritisk og grundig."
Marianne Kølle - Forlaget Mindspace